Bostedet Tjørnehøj
-Vi tager din tryghed og trivsel seriøst

Vi er et socialpsykatisk bosted med fokus på den enkelte beboers tryghed og trivsel

Tjørnehøj er et bosted beliggende i smukke, naturrige omgivelser i Odsherred – 25 minutter kørsel fra Holbæk. Vores beboere har det tilfælles, at de kæmper med psykiske udfordringer og eventuelt også et misbrug.

Som beboer på Tjørnehøj vil du opleve, at du bliver mødt af mennesker, som lytter til dig og tager dig med i alle beslutninger, der vedrører dig.

Når du flytter ind på vores bosted, lægger vi ud med at lytte til dig

Vi giver dig plads til at fortælle i det tempo og omfang, som du har lyst til. 

Derefter lægger vi en plan sammen, som indeholder realistiske mål, som har til hensigt at gøre livet lidt lysere og bedre for dig.

Vores to enheder

På Tjørnehøj har vi to forskellige enheder og 25 boliger.

  • Vores ungeenhed retter sig primært mod mennesker under 30 år med en psykisk lidelse og eventuelt et misbrug, som har gavn af at have egen lejlighed med et tilknyttet fælleshus.

  • Vores anden enhed retter sig primært mod mennesker med en psykisk diagnose og eventuelt et misbrug, som har gavn af en bolig med let adgang til et fællesskab.

Indhyllet i grønne omgivelser - og med marken som nabo

Vores bosted er omgivet af flot natur, og vi er gode til at bruge vores omgivelser til at tage på ture og lave forskellige aktiviteter.

Det kan være alt fra en gåtur, en fisketur eller cykeltur ned til vandet.

Alle lejligheder såvel som fællesrum er indrettet med øje for, at de skal være rare at opholde sig i, og at der samtidig skal være de rette faciliteter.

På vores bosted har du mulighed for at fordybe dig i musik, keramik, film, billedkunst og en masse andet. Heriblandt mange forskellige dagligdagsaktiviteter afhængigt af, hvad der giver mening for netop dig.

Det kan være alt fra madlavning, indkøb og udeliv. Vi arrangerer også forskellige spændende, kreative aktiviteter.

OBS: Vi tilbyder alle vores beboere kørsel, hvis der er behov for at lette transportvejen til og fra Tjørnehøj. Kontakt os for at høre nærmere.

Få en virtuel rundvisning på Tjørnehøj

Tjørnehøj set fra afstand

Vi går op i din trivsel

Tjørnehøj er en del af Plus Sundhed. Vi går vi op i at skabe de rammer, der giver mest mulig trivsel for dig.

Derfor støtter vi alle vores beboere i en sundere livsstil med bevægelse, gode relationer, en varieret kost og gode søvnvaner.

Naturligvis altid i det omfang og på den måde, der giver mening for lige netop dig.

Det gør vi, fordi en sundere livsstil betyder øget trivsel og en bedre mental sundhed.

Det vil med andre ord sige, at man får det bedre – både i ens egen oplevelse af, hvordan man har det og også rent funktionelt.

Hvem skal du bo sammen med?

På Tjørnehøj anerkender vi vigtigheden af det sociale liv og respekterer samtidig, at man kan have behov for at være alene

Derfor er alle boliger indrettet på en måde, så man har let adgang til fællesrum og også har mulighed for at opholde sig i egen bolig.

I dagligdagen vil du møde de andre beboere samt vores medarbejdere. 

Vores medarbejdere har alle arbejdet på bosteder eller lignede i flere år. Mange af dem er uddannet som social- og sundhedsassistenter eller socialpædagoger. De kan også have andre uddannelser bag sig.

Fælles for alle vores medarbejdere er, at de har en respekt og forståelse for, at hver enkelt beboer bestemmer i eget liv.

Vores pædagogiske principper

På vores bosted arbejder vi efter de pædagogiske principper recovery samt den narrative metode

Kort fortalt betyder det, at vi tror på, at alle mennesker kan få det bedre, når vi bruger vores drømme og ønsker for fremtiden til at komme i kontakt med os selv.  Det kræver selvfølgelig, at du er indstillet på det.

På Tjørnehøj har du stor indflydelse på din hverdag, som bærer præg af aktiviteter, som har til formål at gøre din hverdag meningsfuld. 

På Tjørnehøj får du selv lov til at sammensætte det personale, som er omkring dig. Det skaber de bedste forudsætninger for, at du kommer til at trives bedst muligt – og for et godt samarbejde. 

Vil du gerne vide mere om os?

Er der mere du gerne vil vide om os, eller er det noget, du er i tvivl om? Så kontakt os endelig via kontaktformularen nedenfor. 

OBS: Vær opmærksom på, at vi tilbyder alle vores beboere kørsel, hvis der er behov for at lette transporten til og fra Tjørnehøj. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Kontakt
Har du spørgsmål til os?

Udfyld kontaktformularen. Så kontakter vi dig.
Gå til Plussundhed.dk
Scroll to Top