Pårørende til beboere på Tjørnehøj

Et godt og tæt samarbejde med de pårørende er en vigtig brik i vores arbejde

På bostedet Tjørnehøj gør vi meget ud af at have et tæt og godt samarbejde med de pårørende. Vi ved nemlig, at de pårørende ofte er en vigtig kilde til vores beboeres trivsel, ligesom et godt samarbejde er en vigtig brik for os i vores arbejde. Jo mere kontakt desto bedre.

Som pårørende til en af vores beboere på Tjørnehøj vil du opleve, at vi lytter til dig og inddrager digVores døre står åbne for de pårørende. Du er altid velkommen og må altid komme på besøg.

Hvis der er noget, du har brug for at vende med os, kan du til enhver tid ringe til den tilknyttede kontaktperson, til bostedsleder Rikke Lindahl eller til vores koordinerende sagsbehandler Nikita Kamprad.

Sådan inddrager vi de pårørende på Tjørnehøj

Forud for en indflytning på Tjørnehøj vil der ofte være et møde, som den kommende beboer og de pårørende deltager i. 

Her taler vi om forventninger til det fremtidige samarbejde og om de metoder, vi bruger på Tjørnehøj. For nogle er det nyt, at vi ikke tænker så meget i diagnoser og symptomer men i stedet kigger på reaktioner og på beboernes ønsker, håb og drømme for fremtiden. For de fleste er det også med til at give en større ro.  

Løbende vil du blive inviteret til undervisning, der har til formål at gøre dig klogere på vores metoder og måske endda klogere på din egen pårørendeHer får du også mulighed for at møde andre pårørende

Mange oplever, at det kan være en lettelse at tale med andre pårørende, som kan have erfaringer med sig, som man måske både kan spejle sig i og lære noget af. 

Nogle af vores pårørende beskriver det som et vigtigt fællesskab, hvor de finder både støtte og forståelse og får lettere ved at håndtere noget af det svære.  

Har du spørgsmål til os?

Bostedsleder på Tjørnehøj: Vi tror på, at alle mennesker er den største ekspert i deres eget liv
Bliv kontaktet af Tjørnehøjs bostedsleder
Er der noget, du ikke har fået svar på?

Udfyld formularen. Så kontakter bostedsleder Rikke Lindahl dig snarest muligt.
Gå til Plussundhed.dk
Scroll to Top