Hvordan er det at arbejde på bostedet Tjørnehøj?

”Det bedste ved Tjørnehøj er den indstilling, der er her. Folk skal tage ejerskab i deres eget liv her. Og så er det beboerne.”

God tid til omsorg og nærvær

Drømmer du om mere tid til at yde omsorg og nærvær i dit arbejde inden for det social- og sundhedsfaglige område?

Som medarbejder på bostedet Tjørnehøj vil du opleve, at der er tid til omsorg og nærvær. Det har vores højeste fokus, ligesom både din og vores beboeres trivsel.

Som medarbejder på Tjørnehøj bliver du en del af et erfarent og fagligt dygtigt team. Mange af os har en social- eller sundhedsfaglig baggrund som social- og sundhedsassistent eller socialpædagog. Men vi er også en del, der har fundet vej til socialpsykiatrien gennem andre uddannelser og livsveje.

Terrasse på Tjørnehøj
icon_video_play_btn Afspil video

Tryghed og udvikling

Vi passer godt på dig og giver dig et grundigt introduktionsforløb, så du bliver klædt godt på dit nye job hos os. Vores arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter, ledelsen og dine kollegaer står klar til at tage godt imod dig.

Vi tror på, at efteruddannelse og kompetenceudvikling skaber de bedste forudsætninger for trivsel, høj faglighed og et stærkt sammenhold.

Derfor er vi altid åbne for en dialog om dine ønsker for videreuddannelse, og vi støtter altid op om lysten til at udvide ens faglige horisont.

På Tjørnehøj møder vi mennesket og ikke diagnosen

Vores tilgang på bostedet Tjørnehøj er, at vi altid møder mennesket og ikke diagnosen.

Vi har fokus på beboerens ønsker, håb og drømme. Det er fundamentet for den måde, vi arbejder på.

På Tjørnehøj vægter vi omsorg, høj faglighed og beboerinddragelse. Vores beboerne har stor indflydelse på deres hverdag og vælger selv de medarbejdere, som de skal arbejde sammen med. Det er med til at skabe de bedste forudsætninger for et godt samarbejde mellem beboere og medarbejdere.

Vil du gerne vide mere om, hvordan det er at arbejde på Tjørnehøj? Læs en medarbejders fortælling om, hvordan det er at arbejde på Tjørnehøj.

Vil du gerne vide mere om at arbejde på Tjørnehøj?

Michala Julianna Doktor er HR- og vagtplanskonsulent i Plus Sundhed
Har du spørgsmål til Tjørnehøj som arbejdsplads?
Udfyld formularen. Så kontakter vores HR-ansvarlige dig.
Gå til Plussundhed.dk
Scroll to Top