Vores værdier på Stentoft

Vi eksisterer for at skabe trygge og trivselsfremmende rammer

Vi eksisterer for at skabe trygge og trivselsfremmende rammer for vores beboere på vores socialpsykiatriske bosted, hvor:

  • beboerne oplever individuelt tilrettelagt indsatserfælles aktiviteter og en tydelig struktur i hverdagen.

  • medarbejderne oplever en god og sund arbejdsplads, hvor der er sat en fælles retning, man tager et individuelt ansvar, hjælper hinanden og løfter i flok.

  • Kommunerne oplever, at der er gennemsigtighed og sammenhæng mellem behov, indsats og takst.

Omsorg, faglighed, dialog, respekt og tillid

Vores kerneværdier er omsorg, faglighed, dialog, respekt og tillid.

Omsorg: Vi skaber tryghed og omsorg for vores beboere gennem empati og rummelighed. Vi yder hjælp til selvhjælp ved at give den støtte, der er behov for – uden at overtage de funktioner, beboeren selv kan mestre. Vi stiller realistiske krav til vores beboere og til hinanden. Fordi alle har brug for, at andre forventer noget af os. 

Faglighed: På Tjørnehøj er vi fagligt kompetente, og vores personale har et højt fagligt niveau. Vi sørger for at holde vores faglige værktøjskasse opdateret med kontinuerlig og løbende fagligt udviklende undervisning. 

Dialog: På Tjørnehøj møder vi hinanden med åbenhed, nysgerrighed og respekt. Vi søger altid dialogen og lytter aktivt til hinanden. 

Respekt: Vi møder vores beboere ligeværdigt og med respekt. Vi tager vores beboere alvorligt og møder dem i øjenhøjde.

Tillid: Vi bygger vores relationer på tillid. Vi løser opgaverne med udgangspunkt i vores faglighed og professionalisme. Vi får og giver anerkendelse i samspillet med beboerne. Tillid skaber tryghed og er et godt grundlag for at skabe trygge rammer og relationer. 

Følg med hos Plus Sundhed

Vores omgivelser på Stentoft
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i Plus Sundhed og få løbende spændende artikler om mental sundhed og det specialiserede socialpsykiatriske område. 

Følg med i, hvad der rører sig på vores bosteder Tjørnehøj og Stentoft. 

Gå til Plussundhed.dk
Scroll to Top