Hvordan er det at arbejde på bostedet Stentoft?

God tid til omsorg og nærvær

Drømmer du om at have bedre tid til at yde omsorg og nærvær i dit arbejde inden for det social- og sundhedsfaglige område?

Som medarbejder på bostedet Stentoft vil du opleve, at der er tid til omsorg og nærvær. Det har vores højeste fokus, ligesom både din og vores beboeres trivsel.

Som medarbejder hos os bliver du en del af et erfarent og fagligt dygtigt team. Mange af os har en social- eller sundhedsfaglig baggrund som social- og sundhedsassistent eller socialpædagog. Men vi er også en del, der har fundet vej til socialpsykiatrien gennem andre uddannelser og livsveje.

Tryghed og udvikling

Vi passer godt på dig og giver dig et grundigt introduktionsforløb, så du bliver klædt godt på i dit nye job hos os. Vores arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter, ledelsen og dine kollegaer står klar til at tage godt imod dig.

Vi tror på, at efteruddannelse og kompetenceudvikling skaber de bedste forudsætninger for trivselhøj faglighed og et stærkt sammenhold.

Derfor er vi altid åbne for en dialog om dine ønsker for videreuddannelse, og vi støtter altid op om lysten til at udvide ens faglige horisont.

”Min hverdag indeholder alt lige fra ADL-træning med beboerne, kreative aktiviteter, ture ud af huset, samtaler og relationsarbejde. Den er spækket med kvalitet og værdi. Ikke to dage er ens.”

Vores omgivelser på Stentoft
icon_video_play_btn Afspil video

”Den bedste ting (ved Stentoft, red.) er beboerne. Det er vores muligheder for at arbejde med den enkelte.”

På Stentoft møder vi mennesket og ikke diagnosen

Vores tilgang på bostedet Stentoft er, at vi møder mennesket og ikke diagnosen.

Vi har fokus på beboerens ønsker, håb og drømme. Dette er fundamentet for den måde, vi arbejder på.

På vores bosted vægter vi trivsel, inddragelse i hverdagen, faglighed og omsorg. Vores tilgang er recovery-orienteret, og vores mål er at give borgeren en styrket tro på sig selv. Gennem narrativer finder vi frem til glemte eller gemte kompetencer – og en ny og lysere vej.

Vil du gerne vide mere om, hvordan det er at arbejde på Stentoft? Læs også en medarbejders fortælling.

Vil du gerne vide mere om at arbejde på Stentoft?

Michala Julianna Doktor er HR- og vagtplanskonsulent i Plus Sundhed
Har du spørgsmål til Stentoft som arbejdsplads?
Udfyld formularen. Så kontakter vores HR- ansvarlige dig.
Gå til Plussundhed.dk
Scroll to Top