Persondatapolitik for nyhedsbreve i Plus SundhedHåndtering af persondatapolitik ved nyhedsbreve og markedsføring for Plus Sundhed

Plus Sundhed udsender pr. mail et nyhedsbrev cirka 1 gang om måneden. Indholdet er aktuelle informationer og nyttig viden om vores bosteder, psykiatrien og mental sundhed. Indimellem sender vi også lidt markedsføringsmateriale, hvor vi f.eks. kan spørge ind til, hvordan du som kunde oplever brugen af hjemmeside etc.

Indsamling af personoplysninger
For at kunne sende nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, indsamler og behandler vi følgende oplysninger om dig:

  • For- og efternavn
  • E-mail adresse
  • CVR-nummer
  • Interesseområde – f.eks. børn/unge, voksne, demente etc.

Persondatapolitik for nyhedsbreve

Samtykke
For at modtage vores nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, skal du give dit samtykke. Det sker i forbindelse med tilmeldingen, når du bekræfter din e-mail adresse. Her kan du også give samtykke til og vælge, om du kun vil modtage et nyhedsbrev, kun vil modtage markedsføringsmateriale, eller om du vil modtage begge dele.

Videregivelse af dine personoplysninger
Når du tilmelder dig, videregiver Plus Sundhed personoplysninger til Super Office, som leverer den tekniske platform for vores nyhedsbreve og markedsføringsmateriale. Oplysningerne bliver kun anvendt af databehandleren til udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale og bruges ikke til andre formål.

Afmelding
Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet eller markedsføringsmaterialet  – enten via linket i bunden af nyhedsbrevet og markedsføringsmaterialet eller ved at skrive til os på info@plussundhed.dk.  Ved afmelding stopper vi straks med at sende nyhedsbreve eller markedsføringsmateriale til dig.

Brug for opbevaring af personoplysninger

Vi bruger personoplysninger i forbindelse med markedsføringsmæssige tiltag, blandt andet for at kunne målrette vores kommunikation til dig. Vi giver ikke dine oplysninger videre til tredjemand.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt og i højst 2 år derefter.

De personoplysninger, vi bruger til udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, har du selv afgivet.

Dine rettigheder
Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vores behandling af personoplysninger ikke lever op til lovgivningens krav.

Skriv til os på mail info@plussundhed.dk, hvis du:

  • ønsker at få adgang til dine persondata
  • ønsker at få dine persondata rettet eller slettet
  • ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af persondata i forbindelse med nyhedsbrevet eller markedsføringsmateriale.
  • ønsker at klage til Datatilsynet.

Vi svarer så hurtigt som muligt og senest en måned efter, at vi har fået din henvendelse.

Er du kunde hos Plus Sundhed, kan du se vores persondatapolitik for kunder her.

 

Kontaktoplysninger på dataansvarlig

Plus Sundhed A/S

Stationsparken 37, 5. sal

2600 Glostrup

Telefon: 20 65 04 06

E-mail: info@plussundhed.dk

Scroll to Top